Structureel meer omzet, winst en werkkapitaal? Neem contact op!

Enkele veel gestelde vragen

Ja, onze bedrijvendokter is en blijft uw primaire aanspreekpunt. Het kan voorkomen dat u een keer een mailtje van ons backoffice ontvangt. Of dat er in overleg een specialist is ingeschakeld, waarmee u rechtstreeks contact heeft. Maar bij onduidelijkheid of twijfel kunt u altijd bij onze bedrijvendokter terecht.
Heel simpel, ons all-in tarief zorgt direct voor duidelijkheid. Want er zijn geen verborgen bijkomende kosten achteraf, zoals reiskosten, telefoonkosten, indirecte uren, etc. U kunt ons dus met een gerust hart bellen of mailen als u ergens mee zit. We willen geen drempel opwerpen in de communicatie. En als we uw vraag snel (binnen een half uur) kunnen beantwoorden, wordt u daarvoor niets in rekening gebracht. Dat vinden we zelf ook een stuk relaxter werken.
In principe wel. We willen graag iedere ondernemer, die daar behoefte aan heeft, verder helpen. Maar soms is een bedrijf beter af met een goede boekhouder, dan met een bedrijvendokter. Daar zijn we gewoon heel eerlijk in. Want we vinden dat de kosten van onze inzet minstens 2,5 keer terugverdiend moeten kunnen worden. Onze inzet moet wel renderen.
We proberen het ook op dit vlak zo simpel mogelijk te houden, door gewoon de agenda's naast elkaar te leggen. Vaak wordt er dan wel een geschikt (terugkerend) moment gevonden. Het scheelt dat onze bedrijvendokter niet meer dan 5 grote projecten tegelijkertijd aanneemt en altijd zorgt voor wat speling in de agenda. Eigenlijk loopt het altijd wel los.

img_divider

Stel gewoon jouw vraag aan ons

Heb je nog een andere vraag voor ons? Stel deze dan gerust via onderstaand formulier. 
Je krijgt zo snel mogelijk een inhoudelijke reactie van ons!

Tijdens werkdagen nemen wij altijd binnen 24 uur contact met je op.