Structureel meer omzet, winst en werkkapitaal? Neem contact op!

Waarom ProfinQ

Gezonde mensen presteren beter. En wanneer ze last hebben van een verkoudheid die maar niet weg wil gaan, bezoeken ze een huisarts. Zodat ze longontsteking kunnen voorkomen. Heel logisch. Maar wat doet u als uw bedrijf last heeft van een verkoudheid? Als u bijvoorbeeld te weinig werkkapitaal heeft? En als dat structurele vormen begint aan te nemen? Dan is het zaak om de bedrijfsvoering zo snel mogelijk weer gezond te krijgen. Dat is echter heel wat makkelijker gezegd dan gedaan, waardoor de kwaal in de praktijk vaak te lang onbehandeld blijft. Met alle gevolgen van dien.
Dus waarom niet op tijd onze bedrijvendokter inschakelen? Om veel erger te voorkomen. Maar ook om de prestaties te verbeteren. Want u hoeft niet eerst ziek te zijn, om beter te worden! Bedrijven die op de lange termijn goed presteren, zijn vrijwel altijd gezonde bedrijven. Die hebben een gezonde balans in hun bedrijfsvoering, financiën en werksfeer weten aan te brengen. Een proces waar onze bedrijvendokter u uitstekend bij kan helpen. Met een afgeronde opleiding tot Financial Controller, zo'n 15 jaar (inter)nationale werkervaring, eerst in de accountancy en later in het interim management, weet ze maar al te goed wat er echt nodig is om meer winst en rust in de tent te krijgen. Zij wordt daarbij ondersteund door haar backoffice en kan indien nodig doorverwijzen naar de beste specialisten in de regio. Voor alle MKB ondernemers die hun bedrijf beter willen laten presteren, biedt ProfinQ een gratis eerste consult aan. Waarbij onze bedrijvendokter u u niets zal voorschrijven. Want als ondernemer weet ze hoe belangrijk vrijheid voor u is. Er is er maar één die beslist en dat bent u.

Aanvragen consult

Betekenis ProfinQ

De naam ProfinQ is een samenvoeging van de drie pijlers die de basis vormen voor onze dienstverlening:

  • Quality in
  • Finance and
  • Business Proces Management

Onze nieuwsbrief

We geven MKB ondernemers graag iedere maand tips & adviezen om nog succesvoller te kunnen ondernemen. Gratis. Zonder enig commercieel gedoe. Meld u aan en blijf op de hoogte! Het is zo simpel.

Like ProfinQ

Met kwaliteit, plezier en humor, duidelijk voelbare meerwaarde creëren voor onze klanten.
Waarbij we een verhelderend gesprek, dat inspireert tot veranderingen, ook zien als winst!

Volg ProfinQ