Structureel meer omzet, winst en werkkapitaal? Neem contact op!

Kracht van ProfinQ

Bij ProfinQ houden we niet zo van 'nee'. Dat brengt je als ondernemer immers niet verder. Dus zoeken we naar een 'ja'. En die kan in hele basale oplossingen liggen. Wij geloven in de kracht van eenvoud. Maar bij ad-hoc problemen moet er juist snel geschakeld worden. Met inventiviteit, om tot de beste en meest praktische oplossingen te komen.
Onze kracht zit 'm in het vinden van grensverleggende oplossingen. Vanuit onze passie voor het ondernemerschap. Waarbij onze kennis, ervaring en inventiviteit de drie peilers vormen. Zo kunnen we ook jouw bedrijf(svoering) naar the next level brengen.

  1. Brede, diepgaande kennis: van (project)administraties, effectieve bedrijfsvoering, leiderschap, commerciële strategie tot en met financieringsmogelijkheden.
  2. Jarenlange (inter)nationale ervaring: van maakindustrie tot dienstverlening, van 10 man in dienst tot beursgenoteerd, van Enschede tot aan Shanghai.
  3. Grote mate van inventiviteit: sterk in het leggen van 'niet-logische' verbanden en creatief in het bieden van nieuwe invalshoeken met onconventionele oplossingen.

profinq-begrijpt-ondernemers-grensverleggend-inventief-praktisch

Onze werkwijze

In de basis draait het gewoonweg om de juiste dingen doen. Natuurlijk wel eerst even nadenken, maar daarna toch vooral de mouwen opstropen en overgaan tot actie. Verder zijn we vrij allergisch voor eindeloos vergaderen, maar we gaan een goed (strategisch) gesprek zeker niet uit de weg. Tenslotte moet je wel eerst helder hebben, waar al die acties toe dienen te leiden. Zonder overzicht beperk je heel sterk je kansen op succes. Onze werkwijze hebben we dan ook bewust simpel en overzichtelijk gehouden. Met het doel om in 5 stappen tot structureel meer winst te komen.

Vraagstuk
Leg jouw probleem per telefoon of mail aan ons voor, dan kijken we hoe ProfinQ jou kan helpen.
Gesprek
In een nader, geheel vrijblijvend, kennismakingsgesprek gaan we dieper op jouw problematiek in.
Actie
Als het klikt en we het eens zijn over de aanpak, gaan we samen aan de slag. Met jou aan 't roer.
Resultaat
Vaak zijn de eerste resultaten al na 1 week zichtbaar. Structurele verbetering volgt gaandeweg.
MEER WETEN OVER ONZE WERKWIJZE? OF ONS DIRECT EEN VRAAG STELLEN?

Wat doen we NIET?

Dit is het leuke van ons bedrijf, we doen niet aan gedoe. Het gedoe van eerst ja zeggen, maar dan toch via een omweg alsnog met allemaal beperkingen en 'vanzelfsprekend' met extra kosten komen. Daar worden wij niet blij van. En we kunnen ons niet voorstellen dat onze klanten daar wel blij van worden. Dus doen we een heleboel niet, zoals je hieronder kunt lezen.

Helder all-in tarief
We houden niet van gedoe achteraf door allerlei bijkomende reiskosten, telefoonkosten of korte vragen. Een all-in tarief biedt vooraf helderheid.
Intuïtieve analyse
Niet eerst uitgebreide onderzoeken met dikke rapporten. Maar juist een goed gesprek waaruit intuïtief een analyse en praktisch plan ontstaat.
Vaste adviseur
Niet telkens een ander gezicht, of de assistent van de assistent. Maar een vaste adviseur met een top backoffice en uiterst selectief netwerk.
Duidelijke taal
Niets vage politieke correctheid. Maar duidelijk, soms confronterend, de kern van het probleem benoemen. Vanuit betrokkenheid, met respect!
Flexibel inzetbaar
Je hoeft bij ons niet een minimaal aantal uren af te nemen. Of te voldoen aan een schema. Je belt of mailt ons gewoon wanneer het nodig is.
Focus vakgebied
ProfinQ is niet een accountantskantoor en geeft niet specifiek fiscaal advies. Wel zorgen we dat MKB bedrijven structureel beter gaan presteren.

Klant testimonials

Krijg direct advies