Structureel meer omzet, winst en werkkapitaal? Neem contact op!

Succesvol ondernemen draait niet om cijfers

Maar de cijfers geven wel aan hoe jouw bedrijf draait. Cijfers zijn immers het resultaat van bedrijfsprocessen, uitgevoerd door mensen. Wanneer jij je omzet, winst en/of werkkapitaal structureel wilt verbeteren, moet je de oplossing gaan zoeken in je bedrijfsprocessen en medewerkers. Waarom loopt het op de werkvloer telkens zo stroef? Hoe voorkom je dat iedereen achter de feiten aan loopt? Op welke plekken lekt er allemaal ongemerkt winst weg? Om grip te krijgen op dat soort zaken, moet je eerst weten hoe jouw bedrijf er werkelijk voor staat. Je kunt niet zonder actuele cijfers: werkkapitaal, kostenverloop, winstmarge, orderportefeuille, ziekteverzuim, etc. Dat soort financiële informatie vormt de spiegel voor jouw bedrijf.
Al helpt die info onvoldoende als er grote problemen op vrij korte termijn opgelost moeten worden. Dan zijn er specifieke acties nodig, geheel afgestemd op jouw bedrijfssituatie. Maar je kunt niet alles weten; niemand kan dat. Dus omring je met de beste mensen: onafhankelijke denkers en specialisten op hun vakgebied. Spar met gedreven professionals, die jouw bedrijf(svoering) naar the next level weten te brengen.

DIT IS DE KRACHT EN WERKWIJZE VAN PROFINQ

Hart of ratio volgen?

Lorem ipsum

Succesvol ondernemen ... beste beslissingen niet op basis van ratio.

persoonlijke kracht is dat ik het koude met het warme management weet te combineren. Left and right brain. Oftewel, dat ik het rationele goed met het intuïtieve kan verbinden.

LEES VERDER OVER LEIDERSCHAP VERSTERKEN

passie-ondernemerschap-ProfinQ

Deze pagina is nog 'under construction' en wordt spoedig afgerond!

img_divider

Benieuwd wat ProfinQ voor jou kan betekenen? Nodig Mieke uit voor een kennismakingsgesprek